Telefon 50 51 88 51

Ekomposit udføre Kulfiber reparationer, Reparation af kulfibercykler, Glasfiber reparationer

Hos Ekomposit udføre vi alle former for kulfiber reparationer og glasfiber reparationer.Reparation af kulfibercykelVi har eget værksted og vi bruger de nyeste teknikker til og udføre arbejdet med.

Vi laver alle former for avancerede kulfiber reparationer på blandt andet kulfibercykler, ror og sværd til joller og sejlbåde, spealerstager, master og alt andet lavet ag glasfiber, kulfiber, armid eller en kombination af flere produkter.

Når vi udføre en reparationsopgave, hvad end det er en carbon reparation, glasfiber reparation eller en kombination af flere forskellige materialer, tager vi altid udgangspunkt i den oprindelige konstruktion og erstatter de beskadigede fibre med tilsvarende nye så styrken og fleksibiliteten bevares. Derfor ligger vi de samme fibre ind i konstruktionen som vi fjerner og mængden og fiberretningen forbliver den samme.

Når vi udføre reparationer på mindre genstande som kulfiber cykler, ror, sværd eller andre ting bruger vi vores computerstyrede ovn til og styre hærdningsprocessen så man opnår optimal styrke i laminatet.

Vakuum cykel

Til større emner som biler, motorcykler, både, kajaker eller andet bruger vi hotbondere til og styre hærdningsprocessen. Med en hotbonder er vi i stand til, ved hjælp af varmemåtter og styre temperaturen under hele hærdningen så det passer til den epoxy eller prepreg der anvendes til den enkelte opgave. Vi bruger samme reparationsteknikker som man bruger i flyindustrien, som sikre optimal styrke efter en fuldført reparation. Alle processer overvåges og temperatur og vakuum monitoreres under hele processen.


Vi udføre alle former for reparationer hvad end det er i kulfiber, glasfiber eller kevlar (armid). Skriv til og eller send et billede af din skade og lad os få en dialog om hvordan man bedst får udført en reparation.

Har ud en opgave du gerne vil have vurderet, så skriv endelig til os og lad os få en snak om hvad vi kan gøre for dig, det er næsten altid muligt og finde en god løsning. Tryk på Kontakt os og lav en kort beskrivelse af din opgave, så kontakter vi dig hurtigst muligt.