Epoxy.dk Kundeservice - betaling, levering og vilkår.

Epoxy.dk handelsberingelser.

Om Epoxy.dk
Levering
Betaling
Reklamation
Vilkår

 

Om Epoxy.dk

Epoxy.dk er den del af Ekomposit ApS CVR:. 34894396. Vores mål er at være Danmarks førende forhandler af gulvepoxy og materialer til unikke epoxy gulve. Vores primære fokus er at hjælpe dig, og give dig den bedst mulige vejledning. Vores vision er at skabe et netværk af engagerede personer, som sammen kan fantastiske designergulve i Danmark. Har du et projekt du mangler vejledning eller hjælp til, kan du altid kontakte os med spørgsmål.

 

Til toppen

 

Levering

 Hos Epoxy.dk har vi eget lager i Kastrup, og forskellige fjernlagre tilknyttet. Lagervarer leveres så vid muligt inden for 1-3 arbejdsdage.  Varer på fjernlager leveres normalt mellem 4 og 7 arbejdsdage. Der tages forbehold for, at der kan ske uforudsete ændringer med leveringen.


Gulvepoxy.dk benytter Post Danmark til alle forsendelser, og porto betales i forhold til Post Danmarks priser. Som udgangspunkt sendes alle varer som pakker i forhold til følgende priser.

0 – 5 kg. – 82 kroner.
5 – 10 kg. – 108 kroner.
10 – 20 kg. – 160 kroner.
Over 20 kg. – Levering med fragtmand – pris aftales for ordren.

Bestiller du varer, der kan sendes som maxibrev, sendes varerne efter følgende satser.

0 – 250 gram - 25.00 kr.
250 – 500 gram – 35.00 kr.
0,5 – 1 kg. – 46.00 kr.
1.0 – 2.0 kg. – 58.00 kr.

 

Til toppen

 

Betaling

Det er kun muligt og handle på Epoxy.dk som virksomheder, hvorfor et CVR-nummer er nødvendigt. Som udgangspunkt handler alle kunder på Epoxy.dk med 14 dages kerdit.

 

Til toppen

 

Reklamation

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere indenfor rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Ved berettiget reklamation betaler vi omkostningerne og/eller bytter varen.

 

Til toppen

 

Vilkår

Hos Epoxy.dk er din oplevelse vigtig for os. Vi sætter stor pris på brugervenlighed og i den forbindelse fører vi statistik af brugerne på vores hjemmeside. Vi bruger denne statistik til hele tiden at optimere hjemmesiden, så vi kan gøre det bedre og lettere for dig at finde det du søger.


For at handle på Epoxy.dk kræver det at du registrerer firmanavn, CVR-nummer, navn, adresse, telefon og e-mail-adresse, samt den adresse du ønsker varerne sendt til.

Personoplysninger registreres hos Epoxy.dk og opbevares udelukkende i form af fakturakopi og forsendelsesdokumentation i de 5 år loven kræver, hvorefter de slettes. Vi foretager registreting med det formål at kunne levere varen til dig samt at kunne dokumentere, hvad vi har faktureret og hvornår, det er sendt. Når der indsamles personoplysninger, sikrer vi, at det altid sker med dit udtrykkelige samtykke, således at vi ved, at du er informeret om, præcist hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Før ordren er afsendt, har medarbejdere der står for lagerhåndtering og afsendelse adgang til oplysningerne, du har afgivet. Efter ordren er afsendt, har kun Mads Junker Boll, som ejer virksomheden, adgang til oplysningerne. De registrerede personoplysninger opbevares og transmitteres krypteret.

 

Personoplysninger videregives aldrig til tredjemand. Når vi har afsendt din ordre, sletter vi alle oplysninger om dig, hvis du ikke ønsker at være oprettet som fast kunde. Vi beholder kun dokumentation for afsendelse af pakken samt en kopi af din faktura.

 

Har du nogle spørgsmål kan du altid kontakte os.

 

Til toppen

manage cookies