Epoxy til tætning af beton bassiner og pools

Epoxyen rulles på den rå beton og trænger ind i betonen og fiksere alt løst materiale og trænger ind i alle små revner. Epoxyen er efter hærdning hård, glat, men så sej at den kan arbejde sammen med betonen. Denne tætningsepoxy kan bruges på små som store overflader. Du skal regne med give rå beton mindst to lag epoxy, så du opnår en vis tykkelse på epoxy primeren. Epoxyen kan indfarves med farvepaste, så du får den farve du ønsker. Forbrug: regn med og bruge omkring 0,5 kg epoxy pr. kvadratmeter pr. lag Man kan med fordel grunde epoxyen med beton epoxygrunder som trænger dybt ind og forankre alt løst materiale og lukker overfladen. Sættet her består af hærder og epoxybase til 4 kg færdigblandet epoxy.
På lager
SKU
beton-4,5
1.250,00 Dkk


Vi levere varen inden for 2-4 hverdage.

Ring eller skriv for mere information.

Returneres varen inden for 28 dage i uåbnet tilstand gives fuld retur.

Skal dit havebassin eller pool tætnes så er her produktet der kan klare jobbet. Du får en epoxy der binder på betonen og som danner en glat og tæt overflade der forhindre vandindtrængen. Har du et betonbassin der allerede har slået små revner, så kan denne epoxy også tætne disse.

Epoxyen er en tykflydende epoxy der tætner og forsejler betonen.
• Forbrug: Ca. 1kg/m2, alt efter hvor porøst underlaget er • Min. Hærdningstemperatur 12 grader. • Potlife: 40 min. • Blandingsforhold: 100:50 målt på vægt.

manage cookies