RAL farver til epoxy gulve

På Gulvepoxy.dk tilbyder vi en række standard RAL farver, som du kan bruge til at skabe dine helt egne og flotte epoxy gulve ud af. Når du køber epoxy RAL farver, så er det altid en god idé at købe mere epoxy end du har brug, eftersom du skal påregne med lidt spild. Hvis du køber for lidt til at starte med, så kan du være nødsaget til at supplere med mere epoxy, og her kan det være svært at ramme helt præcist den samme farvekombination. Derudover er det nødvendigt at blande de forskellige epoxybaser, hvis du køber flere spande, selvom de er af samme RAL farvekode. Her anbefaler vi, at du blander spandene sammen med epoxybasen (basen er den del, hvor farven er tilsat) og rører det godt igennem. Når du har rørt basen godt igennem, så er du sikker på at alt farve og fyldstof er jævnt fordelt, og herefter hælder du to baser sammen i samme spand, hvor du så skal omrøre den igen. På den måde får du udlignet den farveforskel, der eventuelt måtte være ved RAL farverne. Efter du har omrørt spanden, så kan du hælde halvdelen tilbage, så du har epoxybasen fordelt i to spande. Nu har du så to spande med samme farve, og risikoen for at få farveforskel på din gulvflade er derfor minimeret. Køber du derfor mere epoxy end du regner med at bruge, så har du altid lidt ekstra epoxy af samme farve, som du eventuelt kan bruge til at reparere skader med.

RAL farver i grå

Der findes mange RAL farver, og i vores sortiment har vi kun de mest populære og yndige farver, som du kan bruge til dit epoxy gulv. De mest populære gulve er lavet af grålige nuancer, og her har vi samlet de bedste farvekoder. Du finder bl.a. farverne:

Vores RAL farver er det oplagte valg til dit nye epoxy gulv, uanset om du skal have gulvbelægning i din garage, stue, køkken, soveværelse eller badeværelse. Har du brug for mere vejledning i forbindelse med valg af farver, påføring eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os.

manage cookies