Farvet kulfiber

Farvet kulfiber - Rød, blå og grøn

Utroligt flot rød, blå eller grøn kulfiber stof, som helt sikkert vil give dig ekstra opmærksomhed. Dette er til dig, som ikke kan nøjes med det almindelige kulfiber look, men vil have et finish ud over det sædvanlige.

Farbet Kulfiber 210 gram sælges som kulfibermåtte, der er 100 cm bred og sælges i løbende meter. Køber du flere meter, vil du som udgangspunkt få dem i et langt stykke, med mindre andet aftales. Altså køber du 5 meter, ved at skrive 5 i "antal", får du et stykke kulfiber på 5 meter.

Farvet kulfiber ligger på vores fjernlager, og derfor skal forventes en leveringstid på mellem 4 og 8 hverdage.

På lager
SKU
carb-color
Fra 399,00 Dkk


Vi levere varen inden for 2-4 hverdage.

Ring eller skriv for mere information.

Returneres varen inden for 28 dage i uåbnet tilstand gives fuld retur.

Dette meget specielle stof bruger ægte kulfiber vævet sammen med rød, blå eller grøn polyester for at skabe et fantastisk stof, som skinner med et lækkert skær i den valgte farve, samtidig med at du stadig får det karakteristiske kulfiber mønster.

Anvendelse og egnethed

Dette særligt farvede stof kan bruges på samme måde som standard kulfiber, og vil bringe en fantastisk og unikt udseende til ethvert projekt.

Det er egnet til anvendelse i våd-lægning, vakuumstøbning og epoxy infusion fremstilling såvel som til anvendelse som et enkelt overfladelag, sammen med andet kulfiber eller glasfiber.

Bemærk at på grund af indholdet af 50% farvede polyester, har denne kulfibermåtte ikke har de samme mekaniske egenskaber som 100% kulfiberstof, selv om det stadig er en højtydende stof.

manage cookies