Retur og reklamation

Retur og reklamation

 

kundeservice_retur

Hos Easy-Sailing.dk har du 28 dages fortrydelsesret fra den dag, hvor du modtager dine varer. Hvis du ønsker at benytte denne fortrydelsesret, skal varen returneres i en stand og mængde svarende til den, du modtog. Varen må gerne pakkes ud og prøves, men det er en forudsætning, at varen kan sælges videre, hvis fortrydelsesretten skal benyttes.

Skal varerne benyttes som gave, kan anden returret aftales efter behov.


Retten til at returnere varen bortfalder, hvis varens stand er væsentligt forringet. Det er ikke muligt at returnere varer, som er afmålt specielt til kunden, eksempelvis tovværk i afskårede længder.

Hvis du ønsker at benytte de 28 dages fortrydelsesret, skal du blot returnere varen inden for 28 dage efter den dag, hvor du modtager den. Varen skal returneres til:

Easy-Sailing
C/O Group Nordica ApS
Nyvej 17B
1851 Frederiksberg

Sammen med varen, som returneres, skal du lægge en kopi af fakturaen påført ”RETUR”. På den måde ved vi, at varen sendes retur og ikke bare skal ombyttes.

Når vi har modtaget varen, som sendes retur, kontrollerer vi varens stand og udskriver en kreditnota på varens pris hos Easy-Sailing.dk på handelstidspunktet. Pengene returneres ved kontooverførsel. Oplysninger om konto og registreringsnummer aftales i hvert enkelt tilfælde. 

Reklamation

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere indenfor rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Ved berettiget reklamation betaler vi omkostningerne og bytter eller ud.

manage cookies