Sikafloor 264 RAL-7035 -10kg

Sikafloor 264 med farvekoden RAL 7035 er en lækker lys grå gulv epoxy, som er let og arbejde med. RAL farven har en flot glans og god dækkeevne. Epoxyen er helt uden organiske opløsningsmidler, og har en potlife på omkring 40 minutter. Du skal derfor regne med at bruge ca. 250-300g epoxy pr. kvadratmeter.

På lager
SKU
sika-264-10-ral-7035
1.150,00 Dkk


Vi levere varen inden for 2-4 hverdage.

Ring eller skriv for mere information.

Returneres varen inden for 28 dage i uåbnet tilstand gives fuld retur.

RAL 7035 i grå farve - 10 kg

Sikafloor 264 RAL 7035 er en lysegrå farve, og er bl.a. kendt som Lichtgrau eller Light grey. Farvekoden RAL 7035 er den lyseste nuance af alle de grålige RAL farver, og skiller sig derfor markant ud fra de andre. Den unikke farvekode er en særdeles populær epoxy gulv farve, fordi den er med til at skabe et oplysende miljø i modsætning til mange af de andre grå RAL farver i mørkere nuancer.

Epoxy gulve er det oplagte valg til værksteder og garager, eftersom de er yderst hårdført og tåler slid. Endvidere er materialet blevet populært blandt boligindretningsarkitekter, da du kan skabe en helt unik og gennemført overflade med de specielle RAL farver. De går RAL farver og herunder 7035 vil passe perfekt til dit værksted eller garage, men du kan selvfølgelig også bruge det i boligen. Her er det primært køkkener og badeværelser, hvor et epoxy gulv er særdeles velegnet. Det skyldes at det hårdføre materiale også er vandresistent, og vandet derfor ikke kan trække ned, eftersom et epoxy gulv ikke har nogen fuger. Så udover at give et virkelig unikt præg på din indretning, så har du også funktionelle og praktiske egenskaber, der gør dit rengøringsarbejde en del mere overkommeligt.

Epoxyen har god kemisk og mekanisk resistens, men uden organiske opløsningsmidler, hvilket giver det en potlife på ca. 40 min.

OBS. Farven kan afvige fra den virkelige, når den ses på en skærm.     

Egenskaber ved RAL 7035

✔ Unik og flot lys grå farve
✔ God kemisk og mekanisk resistens
✔ Nem påføring
✔ Økonomisk
✔ Væsketæt
✔ Opløsningsmiddelfri
✔ Blank finish
✔ Skridsikker overflade mulig

Der findes mange RAL farver, men det helt særlige ved vores RAL 7035 er den lysegrå nuance, som kan give dit rum et helt unikt særpræg på indretningen. I denne pakkeløsning får du ca. 10 kg af den eminente RAL farve, som du kan sprede ud – her skal du ca. regne med at bruge omkring 250-300g epoxy pr. kvadratmeter.

Påregn dog med spild og køb derfor altid gerne lidt overskydende gram af vores epoxymaling. Du kan med fordel blande farver sammen, hvilket kan have en flot effekt på udformning af mønsteret i dit gulv. De særlige mønstre og farve kombinationer er årsagen til den stigende popularitet af epoxy gulve, eftersom indretningsmulighederne bliver endeløse.
Det er kun din fantasi, der sætter begrænsningerne for, hvordan dit gulv skal se ud, og vil du gerne have et helt særligt gulv, som kan imponere dine gæster, så skal du vælge et epoxygulv.

manage cookies