Polyester

Polyester
Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden

Køb polyester billigt her

Er du på udkig efter polyester? Så er du kommet til det rette sted, for vi har nemlig et stort udvalg af billigt polyester.
Vores polyester er nøje udvalgt fra leverandører, så vi sikrer os en høj kvalitet.

 

Danmarks største udvalg af polyester til gør det selv arbejde

Find artikler, guides og køb polyester til dit næste gør det selv projekt.
Polyester kan anvendes med enhver type af glasfiber, kulfiber og kevlar. Polyester har tendens til at give et mere stift og skørt resultat end brug af epoxy. Når man arbejder med polyester, anbefales det at bruge handsker.

 

Brug af polyester

En hærder / katalysator tilsættes for at starte hærdningsprocessen, en accelerator fremskynder processen og tillader at det kan ske ved stuetemperatur og uden påført tryk.

En af de mest almindelige anvendelser af polyester er i produktionen af ​​glasfiberforstærket formdele. Her anvendes polyester harpiks til at binde lag af glasfiber måtter til et hårdt laminat. Det er en meget anvendt metode til ​​marine produkter som både, yacht og speedbåde skrog og interne strukturer.

 

Information om polyester

Polyester harpiks har en kort holdbarhed og bliver stift efter et stykke tid. ”Hæmmere” tilsættes ofte til harpiksen for at forsinke denne proces, men harpiksen vil med tiden fuldstændigt hærde.

Polyesterharpiksen anvendes i de fleste støbningsanvendelser som en væske, der kræver tilsætning af hærder / katalysator for at fuldføre hærdningsprocessen. Polyesterharpikser kræver ikke tryk for at hærde og kan hærdes fra en flydende eller fast tilstand. Selv om disse produkter har flere forskellige ulemper sammenlignet med andre almindeligt anvendte sammensatte harpikser, giver de en attraktiv balance mellem brugervenlighed, lave omkostninger, og fysiske egenskaber.

De mest almindeligt anvendte polyesterharpikser er blege og forholdsvis tyktflydende væsker, der består af en polyester og styren-opløsning. Styren, tilsættes for at reducere tykkelsen af ​​polyesteren. Dette gør at polyesteren flyder bedre, og spiller en afgørende rolle i hærdningsprocessen. Producenterne kan inkludere flere andre tilsætningsstoffer i polyesterharpiks produkterne afhængig af deres anvendelsesformål. Det kan f.eks. omfatte pigmenter, UV-stabilisatorer, fyldstoffer og brand eller kemisk resistente stoffer.

Til trods for de mange anvendelser, har polyesterharpiks produkter adskillige ulemper. Polyester har ikke de samme mekaniske egenskaber og er mindre vandafvisende end epoxy.

manage cookies