Epoxy

Epoxy
Vis som Gitter Liste

13 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Art resin -Glasklar indstøbningsepoxy
  Fra 225,00 Dkk
 2. Epoxy - Lamineringsepoxy - Tid: 40 min.
  Fra 251,25 Dkk
 3. Epoxy - Lamineringsepoxy - Tid: 90 min.
  Fra 375,00 Dkk
 4. Epoxy - Lamineringsepoxy 20 min.
  Fra 251,25 Dkk
 5. Lamineringsepoxy -Klar
  Fra 206,25 Dkk
 6. Resin Art start kit
  750,00 Dkk
 7. Sikafloor 150 epoxy primer
  1.250,00 Dkk
 8. Sikafloor 169 epoxy binder -10kg
  1.375,00 Dkk
 9. Sikafloor 264 RAL-7030 -10kg
  1.150,00 Dkk
 10. Sikafloor 264 RAL-7035 -10kg
  1.150,00 Dkk
 11. Sikafloor 264 RAL-7040 -10kg
  1.150,00 Dkk
 12. Sikafloor 264 RAL-7042 -10kg
  1.150,00 Dkk
Vis som Gitter Liste

13 varer

pr. side
Faldende orden

Køb epoxy billigt her

Skal du bruge Epoxy til et projekt? Så leverer vi billig epoxy, uden at du behøver og gå på kompromis med kvaliteten.
Vi forhandler løbende vores aftaler med leverandører, så vi sikrer os, at du får den bedste pris på Epoxy materialer. Vi har klar epoxy resin til alle formål. Hvad end du skal bruge klar epoxy til træ, som stabilisering eller clear coating. Klar epoxy bruges også af mange kunstnere og hobbyfolk til indstøbning af effekter som insekter, blomster eller mønter, kun fantasien sætter grænser. Klar epoxy resin bruges også af mange til smykkefremstilling. Man kan støbe armbånd eller ringe med blandt andet vores metallic farver, eller transparente farvepigmenter.

 

Hvad er epoxy

Epoxy er basalt set bare en tokomponent lim med meget høj styrke, som er langt overlegen i forhold til hovedparten af pasta lim på markedet. Det fulde navn er polyepoxid eftersom det dannes ved reaktionen af ​​polyamin og epoxid.

Epoxy anvendes ofte inden for fiberforstærkede plastmateriale, i gulvbelægninger eller maling.

Epoxy er en copolymer, det vil sige, det er dannet af to forskellige kemikalier. Disse betegnes som "harpiks" eller "basen" og "hærder" eller "acceleratoren". Harpiksen, eller basen består af monomerer eller kortkædede polymerer med en epoxid-gruppe i hver ende. De mest almindelige epoxyharpikser er fremstillet af en reaktion mellem epichlorhydrin og bisphenol-A, selv om sidstnævnte kan erstattes med alternative kemikalier. Hærderen består af polyamin monomerer, for eksempel triethylentetramin (TETA). Når disse forbindelser blandes sammen, vil amingrupperne reagere med epoxidgrupper og danne en kovalent binding. Hver NH-gruppe kan reagere med en epoxygruppe, således at der dannes lange polymer som er stærkt tværbundet, og er derfor stift og stærkt.

Processen polymerisationen kaldes i daglig tale "hærdning", og kan styres ved hjælp af temperatur, valg af harpiks og hærder, og forholdet mellem disse. Processen kan tage fra minutter til timer alt efter de valgte produkter. Nogle typer af epoxy kan med fordel opvarmes under hærdning hvorved de opnår højere styrke, mens andre blot kræver tid og omgivelses temperaturer.

 

Kemisk forklaring

Epoxy er ikke nogen af de grundlæggende komponenter eller det hærdede slutprodukter af epoxyharpiks, det er et mundret navn for en række epoxid funktionelle gruppe. Epoxyharpikser, også kendt som polyepoxider, er en klasse af reaktive præpolymere og polymerer, der indeholder epoxidgrupper. Epoxyharpikser kan reageres (tværbundet) enten med sig selv gennem katalytisk homopolymerisation, eller med en bred vifte af co-reaktanter, herunder polyfunktionelle aminer, syrer (og syreanhydrider), phenoler, alkoholer og thioler. Disse co-reaktanter er ofte omtalt som hærdere eller hærdemidler, og tværbindingsreaktionen er almindeligvis omtalt som hærdning. Reaktionen af polyepoxider med sig selv eller med polyfunktionelle hærdere danner en termohærdende polymer, ofte med høje mekaniske egenskaber, temperatur og kemisk modstandsdygtighed. Epoxy har en bred vifte af anvendelsesmuligheder, herunder metal som belægninger, anvendelse i elektronikken / elektriske komponenter / LED, høj spænding elektriske isolatorer, pensler fremstilling, fiberforstærkede plastmaterialer, epoxylim, epoxymaling og som gulv epoxy. Generelt bruges epoxy hvor der er behov for stor styrke og vedhæftning. Man kan eksempelvis med stor fordel benytte epoxy til mange reparationsopgaver, fordi epoxy og lamineringsepoxy har langt overlegende vedhæftningsevner i forhold til eksempelvis polyester. Langt de fleste typer af epoxy laves i dag uden brug af organiske opløsningsmidler hvilket gør epoxy ideelt når man har behov for at arbejde indendørs.

 

Epoxy historie

De første kommercielle forsøg på at fremstille klæbere af epichlorhydrin blev udført i 1927 i USA. Den første syntese af bisphenol-A-baserede epoxyharpikser skal tilskrives Dr. Pierre Castan Schweiz og Dr. SO Greenlee i USA i 1936. Dr. Castans arbejde blev licenseret af Ciba, Ltd i Schweiz, som blive en af de tre store epoxyharpiksbaserede producenter på verdensplan. Ciba har senere skilt epoxy virksomhed ud, og solgte denne i slutningen af ​​1990'erne.

 

Vores epoxy systemer

Vores epoxy er designet og produceret i Danmark. Vi lægger stor vægt på at vores epoxy er af højeste kvalitet og at den bliver fremstillet på den mest miljørigtige måde. Vi har epoxy til alle formål, almindelig lamineringsepoxy til håndoplægning, epoxy til vakuum bagging, epoxy til vakuum infusion også kaldet infusion epoxy, transparent epoxy, gulve epoxy og meget mere. Det er kun et spørgsmål om at vælge den epoxy der passer til din opgave. Skal du lave vakuum infusion skal du vælge en epoxy der er letløbende og med så lang en potlife at du kan nå at få suget epoxyen igennem hele det emne du vil støbe. Vores infusion epoxy har en potlife på 90 minutter hvilket nok til de fleste projekter. Skal du lave vakuum bagging er viskositeten ikke lige så vigtige, her kan man både bruge en lavviskos og en mere tykt flydende epoxy. Til reparationsopgaver hvor man bruger vakuum bagging er vores lamineringsepoxy til håndoplægning helt fantastisk. Epoxyen er fortykket, men samtidig beriget med nitril hvilket giver den bedre vedhæftning på allerede hærdede overflader. Udnytter man denne egenskab, samtidig med at man bruger vakuum bagging til at komprimere laminatet og trykke overskydende epoxy ud får man et fantastisk og stærkt resultat. Vi har valgt en serie af epoxy der, som udgangspunkt ikke behøver efterhærdning ved forhøjede temperature i en oven. Dette har vi gjort i erkendelse af at det er de færreste mennesker der har en passende ovn til rådighed og for at gøre det så let som muligt at arbejde med epoxyen. Dog får alle vores epoxyer bedre egenskaber ved at blive efterhærdet ved 45-55 grader. Specielt vores lamineringsepoxy til håndoplægning kan hærde ved lave temperature, medium og fast epoxyen i denne serie kan hærde ved helt ned til 5 grader, om end det går meget langsomt.

 

Danmarks største udvalg af lamineringsepoxy til gør det selv arbejde.

Find artikler, guides og køb epoxy til dit næste gør det selv projekt.
Ekomposit er en førende leverandør af specialiserede lamineringsepoxy til brug med kompositmaterialer.
Alt epoxy hos Ekomposit er blevet specielt udvalgt for bestemte egenskaber, som er forklaret tydeligt på produktsiderne.
De er alle kvalitets epoxyer og egnede til anvendelse med glasfiber og kulfiber fiberforstærkninger.

 

Epoxy gulv - lav dit eget New Yorker gulv

Et epoxy gulv, der også kaldes et New Yorker gulv, har længe været anvendt af virksomheder, blandt andet til lagerrum eller køkkener. I dag er det rå og industrielle New Yorker gulv også blevet populært i det private hjem. Et epoxy gulv i private hjem kan laves i alle rum, men anvendes ofte i garagen, køkkenet eller badeværelset.

Hos Ekomposit har vi epoxy gulvmaling i flere forskellige farver, så du kan finde den farve, der passer perfekt til dit hjem. Det flotte epoxy gulv laves i forskellige grå nuancer, men noget epoxy maling fås også med et grønt skær. Vores epoxy gulv pris variere, men du kan købe epoxy gulvmaling til mellem 1150 og 1375 kr for ca. 7-10 kg.

 

Epoxy resin - køb art resin til dine kreative projekter

Hos Ekomposit kan du også købe det populære produkt epoxy resin - også kendt som art resin - der anvendes til kunstprojekter, resin smykker og møbelproduktion. Nogle anvender for eksempel epoxy resin til udfyldning af revner i plankeborde, lavet af træ. Du kan også tilføje farve til din art resin, så der er mange muligheder for at være kreativ og skabe smukke, kunstneriske resultater.

Epoxy resin eller art resin er en type epoxy, der er transparent og ligner en form for plastik. Materialet tager forholdsvis lang tid at hærder, så man har god tid til at arbejde med det. Det er produceret i Danmark og følger nogle meget strikte miljøkrav. Derudover kan du arbejde med denne form for epoxy uden udsugning eller åndedrætsværn.

 

manage cookies